Mandskabsudlejning

Få et tilbud

Husbjerggaard tilbyder mandskabsudlejning til bygge- og anlægsopgaver. Med mere end et årtis erfaring er vi et solidt valg, når det handler om mandskabsudlejning. Vores udvalg af medarbejdere med forskellige kompetencer, sikrer at vi kan stå til rådighed uanset jeres ønsker og behov.

Vi tilbyder fleksible løsninger, som kan tilpasses jeres behov. Husbjerggaards mandskabsudlejning er til for at hjælpe dig med at opfylde dine deadlines uden at bekymre dig om personaleomkostninger eller administrative byrder.

Solidt arbejde med mandskabsudlejning

Husbjerggaard blev grundlagt i 2014 med en klar vision: At levere en gennemsigtig og omkostningseffektiv løsning for virksomheder, der har brug for fleksibelt mandskab. Når du lejer mandskab hos os, behøver du ikke bekymre dig om forsikringer, ATP, feriepenge eller sygepenge. Vi tager os af alt, så du kan fokusere på dit projekt.

Der er mange fordele ved mandskabsudlejning. Måske kræver dit projekt flere hænder, eller måske har du kun brug for mandskab i sæsonbetonede perioder. Uanset årsagen giver vores mandskabsudlejning dig mulighed for at tilpasse din medarbejderstab nøjagtigt efter behov, uden unødvendige omkostninger.

Kontakt os for mandskabsudlejning

Vi står for solidt håndværk, faglig stolthed og god service.

Kontakt Husbjerggaard mandskabsudlejning i dag og hør mere om hvordan vi kan stå til rådighed og hjælpe med jeres projekter. Vi tilbyder gerne et uforpligtende tilbud.

Ring til os på tlf. +45 22 11 20 12.

 

Skriv til os

22 11 20 12